Doneer!

Voedselbank in actie! En uw steun is hard nodig!

Wist u dat één op de twaalf kinderen met honger naar school gaat?

De Voedselbank Uithoorn – De Kwakel helpt ouders en hun kinderen die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, waardoor de dagelijkse maaltijden niet meer vanzelfsprekend zijn. Vaak zijn ze door ziekte, ontslag of echtscheiding in de financiële problemen gekomen.

Vanuit heel Uithoorn en De Kwakel werken vrijwilligers met passie voor de Voedselbank. We zijn blij dat er daarnaast veel sponsoren ons ondersteunen. Ondanks dat kunnen we uw hulp goed gebruiken, want mensen helpen kost veel geld. Dat besteden we o.a. aan de kosten voor een bestelbusje om eten in te vervoeren en huur voor gebouwen waarin we het voedsel opslaan en uitdelen.

Voor € 5 geeft u een voedselpakket waarvan een gezin een week kan eten.

Uw donatie komt terecht bij mensen die dat hard nodig hebben. Niemand bij de Voedselbank wordt betaald. We werken uitsluitend met vrijwilligers. Steun de Voedselbank van en voor Uithoorn en De Kwakel met een donatie.

Wilt u eerst meer informatie met betrekking tot een financiële steun, neem dan, via onderstaand mailadres of telefoonnummer contact op met ons bestuur.

  • Wilt u voedsel of andere supermarktartikelen doneren, neem dan a.u.b. contact op met de heer Ruud v.d. Peet: tel. 06-45106250   (maandag t/m vrijdag: 14:00 – 17:00 uur)
  • Voedsel (kleine hoeveelheden) doneren kan ook door afgifte aan onze locatie: MFA ‘Thamerdal’ Kuyperlaan 50. Alleen donderdags tussen 09:30 en 15.00 uur.    Heeft u grote hoeveelheden aan te bieden neem dan eerst even contact op met de heer Ruud v.d. Peet: tel. 06-45106250   (maandag t/m vrijdag: 14:00 – 17:00 uur)
  • Wilt u diensten doneren, neem dan contact op via:  donatie@voedselbankuithoorn.nl
  • D.E. punten ontvangen we ook graag! U kunt ze doneren in een enveloppe in onze kratten in de diverse supermarkten. Of breng ze op onze locatie “Thamerdal” op donderdagen tussen 09:30 en 15:00 uur.
  • Voor donatie van kleding, huisraad, speelgoed e.d. verwijzen wij graag naar “Love To Share“:  www.ecguithoorn.nl  

Hoe kan ik doneren?

Download dit svp, print het uit, vul het in, scan het even en stuur het tenslotte terug naar: donatie@voedselbankuithoorn.nl  Ook kunt u een foto maken van het ingevulde formulier en de foto sturen naar 06-29139584. Heel hartelijk dank voor de moeite en uw steun!

Download het donatie formulier

Donatieformulier-V8

Stichting Voedselbank Uithoorn – De Kwakel is ook een ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn financiële giften aftrekbaar voor de belasting!

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website.