Doneer!

Voedselbank in actie! En uw steun is hard nodig!

Wist u dat één op de twaalf kinderen met honger naar school gaat?

De Voedselbank Uithoorn – De Kwakel helpt ouders en hun kinderen die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, waardoor de dagelijkse maaltijden niet meer vanzelfsprekend zijn. Vaak zijn ze door ziekte, ontslag of echtscheiding in de financiële problemen gekomen.

Vanuit heel Uithoorn en De Kwakel werken vrijwilligers met passie voor de Voedselbank. We zijn blij dat er daarnaast veel sponsoren ons ondersteunen. Ondanks dat kunnen we uw hulp goed gebruiken, want mensen helpen kost veel geld. Dat besteden we o.a. aan de kosten voor een bestelbusje om eten in te vervoeren en huur voor gebouwen waarin we het voedsel opslaan en uitdelen.

Voor € 5 geeft u een voedselpakket waarvan een gezin een week kan eten.

Uw donatie komt terecht bij mensen die dat hard nodig hebben. Niemand bij de Voedselbank wordt betaald. We werken uitsluitend met vrijwilligers. Steun de Voedselbank van en voor Uithoorn en De Kwakel met een donatie.

Wilt u eerst meer informatie met betrekking tot een financiële steun, neem dan, via onderstaand mailadres of telefoonnummer contact op met ons bestuur.

  • Wilt u voedsel of andere supermarktartikelen doneren, neem dan a.u.b. contact op met Ruud v.d. Peet: tel. 06-45106250  (maandag t/m vrijdag: 14:00 – 17:00 uur)
  • Voedsel (kleine hoeveelheden) doneren kan ook door afgifte aan onze locatie: MFA ‘Thamerdal’ Kuyperlaan 50. Alleen donderdags tussen 09:30 en 13:30 uur.    Heeft u grote hoeveelheden aan te bieden neem dan eerst even contact op met de heer Ruud v.d. Peet: tel. 06-45106250   (maandag t/m vrijdag: 14:00 – 17:00 uur)
  • Wilt u diensten doneren, neem dan contact op via:  donatie@voedselbankuithoorn.nl
  • D.E. punten ontvangen we ook graag! U kunt ze doneren in een enveloppe in onze kratten in de diverse supermarkten. Of breng ze op onze locatie “Thamerdal” op donderdagen tussen 09:30 en 13:30 uur.

Hoe kan ik doneren?

Scan de QR-code met uw bank-app of een QR-app en maak een zelf gekozen bedrag over naar onze Voedselbank.

NL49 RABO 0130 8333 55 t.g.v. Voedselbank Uithoorn-De Kwakel 

Vragen? Neem contact met ons op via: 
donatie@voedselbankuithoorn.nl  

Stichting Voedselbank Uithoorn – De Kwakel is ook een ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn financiële giften aftrekbaar voor de belasting!

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website.