WOW: nog nooit gebeurd!

Met alle feestdagen, vakantie en regenbuien zou je bijna vergeten dat er nog veel meer is gebeurd in december 2023. Wat denk je van de supermarktactie bij Albert Heijn Jos van den Berg? We hebben nog nooit zóveel ingezameld, namelijk 128 kratten met allerhande producten. Wat een enthousiasme van jullie als donateurs, belangstellenden en wat superleuk dat jullie ook je kinderen inschakelden om iets uit te zoeken en weg te geven. 

De medewerkers van de Voedselbank Uithoorn – De Kwakel, allemaal vrijwilligers die geen salaris krijgen, hebben de hele dag heel hard gewerkt om het allemaal in goede banen te leiden. Van die grote groep, en zonder iemand tekort te willen doen, zetten we er twee extra in het zonnetje: Ruud van der Peet en Jos Snel. Deze toppers staan bijna dag en nacht klaar om goederen in ontvangst te nemen en ze af te voeren. Voor Ruud was dit de laatste supermarktactie onder zijn coördinatie. We zijn heel trots en dankbaar dat hij dit werk zolang heeft gedaan met zo’n grote inzet. 

Lijkt het je wat, om mee te doen met zo’n actie of Ruud op te volgen als coördinator? Kijk eens bij de vacatures op deze site of stuur een bericht naar secretariaat@voedselbankuithoorn.nl en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Fotocredits: Yolanda Batema

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website.