GEWELDIG    SUPER    FANTASTISCH

Met een ietwat onrustig gevoel gingen we zaterdagmorgen starten met de supermarktactie bij Albert Heijn Zijdelwaard. Dit i.v.m. de lege plekken in het rooster. Maar in de loop van de ochtend kwamen er toch nog een paar mensen het team versterken. 

We hadden vandaag een leuk team wat we zeker naar de goed gevende donateurs uitstraalden. Het resultaat was ook geweldig; de bestelbus naar Hoofddorp zat vol met 85 goed gevulde kratten en in De Kuyper staan ook 6 kratten bestaande uit 4 kratten luiers, 1 krat eieren en 1 vriesdoos vol met kaas.

Ik ben met een hele grote donateur (vandaag goed voor ongeveer €450) nog bij de groenteboer geweest, daar bestelde de beste man 1 doos bananen, 1 doos mandarijnen en 1 doos appels deze kunnen donderdag vers opgehaald worden.

Wat ook een leuke geste was dat ik vandaag van de bedrijfsleider van AH Zijdelwaard aan iedere vrijwilliger een half chocolade ei gevuld met bonbons uit mocht delen, omdat hij heel veel waardering voor onze medewerkers had. 

In de collectebus zat een bedrag van € 145,10 wat ik in de supermarkt heb besteed.

Wederom, het wordt eentonig, wil ik iedereen weer bedanken voor hun tomeloze inzet en de spontaniteit om dit geweldige resultaat neer te zetten. 

Groet van Ruud.

Oh ja, vrijdagmiddag hebben we op de school de Springschans, die een actie hielden voor de VBU in de groepen 5-6-7-8, ook nog 15 kratten opgehaald. Geweldig, hartelijk dank! 

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website.